perjantai 5. helmikuuta 2010

Housut pois (ja hoitoon)!



En saanut nähdä Hunkseja, mutta ainakin minulla on Full Monty.. Jonka poistamisen TV:n kovalevyltä isäukkoni on kieltänyt Koivuniemen Herran uhalla, koska kyseisen filkan huumori on niin hubaisaa.

Kyllä noi brittilän paikalliset Matti Meikäläiset (=Average Joes) hakkaa mennen tullen Hunksien kuuman kolmikon, Matiaksen, Nickin ja Teron. Olenko muka koskaan väittänyt, että innostuisin lihaksikkaista, pitkistä, kehoni ja mieleni himon syövereihin sysäävistä komeista miehistä? Hyi olkoot, en ymmärrä miksi Hunkkeja koskaan halusinkaan palvoa. Kyllä se on se kiinteä kaljamaha joka tähän tyttöön iskee.
...Enkö oikeasti pysty paremmin katkeruuttani kätkemään? 

Asia joka todella saa minut kuohuksiin, on tämä kuva viime kesän mansikkakarnevaaleilta, jonka on ottanut oma herrasmiehemme Kati. Kun Hunksit hiippailivat pitkin aluetta, missä olin minä? Yrittämässä vakuuttaa frendiäni Sheilaa, että on täysin oikeudenmukaista ja sallittua vaania Hunkseja, mutta neiti ei lämmennyt ajatukselle. Ja sillä aikaa Kati oli siveettömästi tyrkyttämässä itseään näille puolijumalille, joiden pitäisi kuulua minun haaremiini!! No ei, Kati on oikeasti kunnon tyttö, eikä tehnyt muuta kuin otti kuvan ja nimmarit.. Joista tulen aina olemaan hyvin, hyvin katkera.

Ajattelin tehdä taas listan. Nimittäin parhaista strippausbiiseistä. Muistatte varmaan, kun kerroin vähän aikaisemmin, kuinka banskussa olinkaan semmoisista strippaus-tangoista Jyväskylän Pub Katseessa? Niin innoissani, että annoin itsehillintä pettää ja heti miehet lakosivat tyrmääntyneinä (ja tyrmättyinä) lattialle jalkojeni juureen. No, olen jo jonkin aikaa haaveillut, että pääsisin tankotanssi-kurssille, sillä strippaaminen ei ainakaan ideana kauhistuta minua. Tietty paikka, tilanne ja tapahtumaan liittyvät henkilöt tulisi valita huolella, mutta kun nämä edellytykset olisi ottanut huomioon, voisi antaa vaan taas palaa täysillä liekeillä.

Strippausbiisit top-5:
1. Kid Rock - Fuck You Blind
- The History of Rock-versio, jota ei löydy YouTubesta, joten en voi liittää sitä tähän. Mutta kuunnelkaa jostain ja nauttikaa.

2. Fatboy Slim - Gangster Trippin'
- Mieleeni piirtyy kuva bling blingillä kuorrutetusta herrasmiesklubista.


3. Korn - Twited Transistor
-  Tästä tulee mieleen semmoinen synkkäsävyinen underground-klubi (jossa on mahdollisesti vampyyreja ja muita mystisiä olentoja), jonka katosta roikkuvisssa häkeissä muijat sheikkaa agressiivisesti.


4. Muse - Supermassive Black Hole
- Sopii klubille, jossa vilkkuu siniset valot ja jonka tanssilavaa koristavat cowboy-asuissa ruoskaa heiluttavat chikut.


5. Michael Bublé - Feeling Good
- Tässä on sellaista big band henkistä, jazzahtavan tyylikästä burleski-meininkiä, sopii minulle kuin Matti ja Mervi Nykänen yhteen!


 Ehkä pitäisikin hyljätä kaikki elokuvien tekemiseen liittyvät haaveet ja alkaa pyörittämään strippiklubien ketjua sekä vetämään kokaiinia samalla + muuta liian rahan tuomaa hauskuutta. Tai mikä parasta, alkaa itse heittää vaatteita pois maksun edestä. Ainakin siihen hommaan liittyisi rakastamaani tanssimista. Mutta noh, katsellaan mitenkä saan elokuva-alan palvotuimman ihmelapsen ja vähäpukeisen tanssitaitelijan uraputket sovitettua yhteen.

Ps. You can leave your hat on.. (;

0 kommenttia:

Lähetä kommentti