maanantai 1. helmikuuta 2010

Aatelisnenän addiktiot


Seuraajani,
unohdin mainita addiktioistani hajuvedet, komeiden brittimiesten kuvat sekoittivat pääni niin täydellisesti.. Mutta vielä pahemmin menen sekaisin, jos pääsen viettämään aikaa ilman valvontaa tavaratalojen hajuvesiosastoille. Otin teille kuvan todisteeksi ylpeydenaiheestani, parfyymihyllystäni, joka todistaa, kuinka material girl tämän asian suhteen olen.
Olen järjestänyt putelit suuren lukumääränsä takia, jotta löytäisin nopeasti sen mitä haluan. Vasemmalta löytyvät raikkaat tuoksut, seuraavaksi tulevat kevyemmät ja niitä seuraavat voimakkaat tuoksut, hienon kavalkadin päättävät makeat hajusteet. ..Ja lisää olisi vain saatava. Toivelistalta löytyvät Christina Aguileran nimikkotuoksu, Moschinon Funny, Escadan Incredible me ja Moon sparkle, Dieselin Fuel for life, ja tietysti yksi suosikkituoksuistani; DKNY:n Delicious night. Huoh, tiedän, minun pitäisi varmaan hakeutua hoitoon.
Tuolta hyllyltä löytyvät suosikit ovat Laura Biagiottin Laura - sillä nimellä ei ole mitään tekemistä asian kanssa, nimi voisi ihan hyvin olla vaikka Yrmeli ja silti fanittaisin tuoksua - ja Calvin Kleinin One summer. NAM.
Ja koska olen asialleni omistautunut ihminen, tunnistaa hienostunein hajuaistein varustettu aatelisnenäni myös upeimmat miesten parfyymit. Tietysti tutun ja turvallisen Axen Dark temptation saa minut pyörälle päästäni, mutta jos mahdollisesta vastaantuleva Prinssi Uljas tuoksuu Burberryn Brit for menille, alkaa tämän tytön jalat muuttua kummallisesti ylikeitetyksi spagetiksi. Pitääpä siis varoa tällaisia yksilöitä..

Seuraavaksi haluaisin tehdä taas uuden listauksen.. Nimittäin ass-joen lukion 2010 abien freskon parhaista puhekuplista. Siispä, edellä mainitun aiheen top-3:
  1.  "Dammsugare on pölynimuri ja jos ottaa yhden m:n pois tulee naisenimu."  by ruotsinmaikkamme Kaarina Niinivaara, joka ei edes tajunnut sanoneensa jotain hulvatonta, vaikka koko luokka hajosi letkautukselle
  2. "Kato, kullitetut kengät."  by liikunnanmaikkamme Helena "Hellu" Jäntti, joka ihmetteli frendini Mervin kultaisia kenkiä Wanhojen päivänä
  3. "Tässä on tämmönen raflesika.."  (henkilökohtainen suosikkini) by Joona K., joka esitteli meille ykkösen bilsantunnilla kukkaa, jonka kuvatekstissä luki: "Raflesiat voivat kasvaa jopa niin ja niin isoiksi." Eli Joonan logiikka kulki seuraavasti: Monikko on raflesiat, siis yksikkömuoto kuuluu raflesika!
 Ohhoh, olipas hurjia juttuja ja niitähän on meidän hyvin kaksimielinen freskomme oikeen vimosen päälle täynny. Allekirjoittaneelle ei ole vielä vain löytynyt mitään kommenttia. Syynä taitaa olla se, että päästelen sammakoita ja vammaisuuksia suustani tuon tuosta, eikä kukaan enää jaksa reagoida asiaan. On rankkaa olla niin hersyvän hauska tyyppi..

Oh, haluaisin kirjoittaa vielä vaikka kuinka paljon ja vaikka mistä, kuten hurjan bileviikonlopun tapahtumista, jotka jättivät niskan ja voitteko kuvitella, KAULAN erittäin helliksi. Niin ja kun mainitsin kaulan, kyseessä ei tietenkään ole mikään pölynimuri-fritsuihin liittyvä juttu, vaan yksinkertaisesti liiasta tanssin pyörteissä tapahtuneesta pään heilauttelusta ja hiusten hulmuttelusta seurannut jumi. Mutta kirjoitan aiheesta lisää vähän myöhemmin, yritän välttää liian pitkiä postauksia, jotta tuhatpäisen lukijakuntani mielenkiinto jaksaa pysyä yllä. Totta kai juttuni ovat kovin intressantteja ja tärkeitä mm. maailmanrauhan kannalta (!), mutta saatan kuvitella, että miespuoliset blogini seuraajat eivät välttämättä aina ole hirveän innostuneita vaikkapa juuri hajuvesiin liittyvistä riipusteiluista.

Laitan vielä äkkiä viikon teema-aiheeseen, addiktioihin(i) liittyvän - varmasti miestenpuolikkaidenkin silmää miellyttävän - kuvan, nimittäin selästä avonaiset vaatteet! <3

Jos pitäisi valita yksi vaate, jossa vietän koko loppuelämäni, niin se saattaisi hyvinkin olla tämä pysäyttävän upea luomus (Gisele Bündchenin hienosti esittelemänä), joka on vielä lempimuotitaloni Versacen käsialaa, IIK! Joku saattaisi huomauttaa, että entäs jos joutuisin tuossa to die for-puvussa viime aikoina raivonneisiin -20 asteen pakkasiin. No, joskus kauneuden eteen on vain kärsittävä ja tuon puvun eteen olisin valmis tekemään PALJON...


Saatan kirjoitella illemmalla vielä lisää viikonlopun tapahtumista, mutta nyt tungen aatelisnenäni koulukirjoihin ylioppilaskokeita ja seuraavia prelejä (tänään oli äidinkieli) odotellessa.

Ciao!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti